Локација

Позицијата на станбено-деловниот објект Garden Inn Residence е совршена за домување и за деловни простории имајќи ја во предвид пристапноста до мноштво услуги и важни инфраструктурни позиции, истовремено нудејќи мир и комфор на живеење.

  • Приклучок до Обиколница / 3000mПриклучок до Обиколница на 3 км
  • Центар5 КМ до Центар на Градот
  • ШколиНад 12 основни и средни училишта во близина од 3 км
  • Болници Најважните здравствени институции во близина од 6 км
  • Трговски ЦентриНад 4 трговски центри и пазари во близина од 3 км